IT recruiter @ Technosource at Technosource #vacancy #remote

Felsőfokú végzettség
Min. 2+ év IT/műszaki recruitmentben szerzett szolgáltató oldali tapasztalat
Business development-ben szerzett gyakorlat, és/vagy affinitás
Lelkes, motivált, eredményorientált, kitartó személyiség
Képesség az önálló, magas minőségű munkavégzésre egy remote pozícióban
Kommunikációképes, magabiztos angol nyelvtudás a jelöltek szűréséhez, ügyfélkommunikációhoz, és senioritástól függően a nemzetközi ügyféltárgyalásokon való részvételhez

Családias hangulatú, dinamikusan növekvő IT/Műszaki/Executive toborzás-kiválasztással foglalkozó vállaltunkhoz keressük új csapattagunkat, IT Recruiter pozícióba.
(Remote) 

Amit rólunk érdemes tudnod, hogy egy nagyon pozitív szemléletű, motivált, jókedvű, kitartó, szakértőkből álló csapat vagyunk. Szívügyünk a toborzás-kiválasztás és az, hogy a legmagasabb minőséget tudjuk nyújtani az ügyfeleinknek.
Ügyfélportfóliónkban a startup cégektől kezdve, a magyar és külföldi tulajdonú nagyvállalatok széles skálája megtalálható.
Nálunk mindenki foglalkozik business developmenttel, de ehhez (is) minden szükséges támogatást megadunk.

Amit kínálunk:
Teljesítményalapú, motiváló bónuszrendszer
Összeszokott szakértő csapat, támogató vezetés (ha szeretnél nagyon sokat tanulhatsz tőlünk)
Kihívást jelentő és dinamikus munkakörnyezet, rugalmasság
Remote munkavégzés
Laptop, telefon, korlátlan mobilinternet

,[E2E toborzás, pozíciófelvétel, hirdetések kezelése, jelöltek megszólítása telefonon és írásban, különös tekintettel az IT/műszaki szakemberekre, vezetőkre, interjúztatás és előszűrés, ügyfél – és jelöltmenedzsment, Új üzleti lehetőségek felkutatása, üzleti tárgyalásokon, szerződéskötésekben aktív részvétel, Folyamatos, professzionális kapcsolattartás az ügyfelekkel, üzleti igények felmérése, és megoldások szállítása, Toborzási folyamat aktív nyomonkövetése, Kreatív, ad-hoc jellegű feladatok.] Requirements:

conducting interviews remote work Talent Acquisition business development Relationship Management IT Recruitment candidates research Customer relationships

Leave a Reply