IT System Administrator Team Lead at Trenkwalder Kft #vacancy #remote

A munkakör célja: Az IT System Admin (Helpdesk) csapat irányítása, a csapatmunka koordinálása és az informatikai támogatási folyamatok fejlesztése a Nyomda belső működésének hatékonyságának növelése érdekében. A szolgáltatáskezelési folyamatok továbbfejlesztése, optimalizálása az ITIL keretrendszer szerint.

Az IT System Admin csapat napi működésének koordinálása, munkafolyamatok szervezése. Teljesítményértékelések elvégzése, visszajelzések és tréningek biztosítása a csapat számára. Felsővezetőkkel való együttműködés a támogatási stratégiák és politikák kialakításában. IT projektekben való aktív részvétel és vezetés. Riportok és elemzések készítése a csapat teljesítményéről és a helpdesk tevékenységek hatékonyságáról.

Elvárások / Requirements

Felsőfokú informatikai végzettség. Legalább 3 év közvetlen csapatvezetői tapasztalat helpdesk, IT System Admin vagy IT támogató csapat irányításában. ITIL keretrendszer ismerete, preferáltan minősítéssel. Active Directory ismeret. Folyékony angol nyelvtudás írásban és szóban. Kiváló kommunikációs, vezetői és problémamegoldó képességek. Proaktív hozzáállás és képesség a változások kezelésére.

Amit nyújtunk / Benefits

Lehetőség részt venni változatos iparág-specifikus projektekben. Képzések biztosítják szakmai és személyes fejlődésed. Lehetőség innovatív termékek, technológiák és megoldások használatára. Csatlakozhatsz egy motivált és inspiráló csapathoz. Tapasztalatot szerezhetsz egy stabil működési háttérrel rendelkező vállalatnál.

active-directory itil Team Leader

Leave a Reply