Operations Lead at Jooble #vacancy #remote

Jooble — це українська ІТ-компанія , що входить в TOП-10 сайтів за відвідуваністю у світі в сегменті Jobs And Employment. Наш головний продукт – міжнародний сайт для пошуку роботи, яким щодня користуються мільйони людей у 67 країнах. З 2006 року ми виросли зі стартапу, заснованого двома студентами, до глобального гравця на ринку онлайн-рекрутменту з командою понад 280 професіоналів. Наша місія? Зробити пошук роботи максимально легким і безстресовим як для шукачів, так і для роботодавців.

Наразі ми в пошуках  Operations Lead . Ця роль відповідальна за верхньорівневу роботу усіх Jooble General команд, які створюють інфраструктуру для роботи бізнес юнітів компанії та вирішують усі адміністративні питання. Вона забезпечує цілісність у підходах, процесах, фінансову стабільність та баланс між автоматизацією та people-oriented підходом. 

Зона відповідальності: 

  • Обʼєднання усіх адміністративних команд: legal, finance, helpdesk, recruitment, office administration спільними цілями. Допомога цим командам у адаптації бачення створення ними цінності відповідно до цих цілей
  • Конгруентність процесів усіх цих команд на рівні холдингу, їх подальша автоматизація
  • Відповідальність за оверхед витрати на людину та загальну картину оверхед бюджетів, оптимізація витрат відповідно до внутришніх та зовнішніх чинників
  • Планування розвитку адмін функцій разом з їх лідами
  • Вирішення питань, повʼязаних з контекстом підтримки бізнесу в Україні зараз: блекаути, мобілізація, бронювання співробітників і т.п. 

На що ми звертаємо увагу: 

  • Досвід у подібній ролі від 2х років
  • Розуміння усіх основних функцій, які потрібні для забезпечення функціонування компанії. Досвід поєднання їх роботи у спільну систему зі спільними цілями 
  • Досвід роботи з бюджетами, їх оптимізації відповідно до цілей та потреб компанії
  • Вміння будувати процеси, де залучені багато команд
  • Робота з багатьма стейкхолдерами з різними поглядами та експертизами
  • Автономність у знаходженні наступних кроків покращень, вміння їх презентувати та пояснити лідерам інших функцій
  • Підхід до роботи “дорослий-дорослий”, довіра, але й здорова вимогливість до колег
  • Пряма та чесна комунікація як з командами, так і у загальній комунікації
  • Вміння приймати “складні” рішення та їх втілювати у реальність
  • В ідеальному випадку, але не обовʼязково: legal background або близький досвід роботи з legal командою

Чому Jooble?/ Що ми пропонуємо?

Формат : Працюй звідки завгодно! У нас є хаби та офіси у Варшаві, Києві та Луцьку, але ти можеш працювати з дому, якщо це зручніше. Ми надаємо все необхідне обладнання, щоб забезпечити твою продуктивність та комфорт, незалежно від того, працюєш ти дистанційно чи в одному з наших офісів. 

Графік : Для нас важливий результат, а не кількість годин. Ти можеш обирати, коли починати свій 8-годинний робочий день (між 8:00 та 10:00 за київським часом), головне – бути на зв’язку з колегами і планувати час для зустрічей з колегами, які працюють з 25 країн світу.

Розвиток: Ми віримо, що інвестування у навчання команди є важливим фактором для успіху бізнесу. Кожен джублер має індивідуальний фіксований бюджет для особистого та професійного розвитку. 

Здоров’я: Ми надаємо комплексне медичне страхування для всіх, хто працює з нами більше трьох місяців. Також пропонуємо фінансову підтримку для покриття медичних витрат для колег за кордоном. Компенсуємо консультації із психологами wellbeing-сервіса або 50% оплати послуг психолога, якого співробітник обирає самостійно.

Відпочинок: Пропонуємо 24 дні щорічної відпустки, 20 днів оплачуваних лікарняних та 4 додаткові дні лікарняних без медичної довідки. Цей час необхідний для відпочинку та відновлення!

Наша культура

За успішним продуктом завжди стоїть команда. Ми хочемо, щоб наші люди відчували, що робота в Jooble це про свободу, розвиток, підтримку та щирість один з одним. Ми завжди надаємо зворотний зв’язок, і вважаємо, що це допомагає нам розвиватися особисто та розвивати наші продукти.

Підтримка України 

З початку війни Jooble активно підтримує та організовує збори коштів для допомоги країні. Наші колеги служать на передовій та волонтерять, а ми, як компанія підтримуємо та пишаємось їхньою відданістю та хоробрістю. Разом до перемоги!

stakeholder-management Finance Communication Decision-making Budget management Process improvement Recruitment Legal Team Buildings Leadership Project management Conflict resolution

Leave a Reply