PLC programozó at Randstad Hungary Kft. #vacancy #remote

Partnerünk német multinacionális cég, akik elektromos gépjárművekhez gyártanak alkatrészeket. Új telephelyük most kezd bele a gyártási folyamatokba, ehhez keresik új kollégáikat. A PLC programozó csapatba tapasztalt, magabiztos jelölteket várnak, akik el tudnak igazodni egy gyártócég kezdeti időszakában, és megküzdeni a felmerülő kihívásokkal.

Feladataid az alábbiak lesznek:

PLC programok létrehozása, fejlesztése és adaptálása, beleértve folyamatok, vezérlések, riasztások és interfészek programozását. Projekttervezés és együttműködés mérnökökkel és technikusokkal a programozási követelmények megértése érdekében. Határidők és költségvetés betartása. PLC hardver és szoftver telepítése és konfigurálása, tesztek és szimulációk végrehajtása. Technikai problémák azonosítása és hibaelhárítás a PLC programokban. Technikai dokumentáció készítése és karbantartása. Meglévő PLC programok optimalizálása a hatékonyság és minőség javítása érdekében. Együttműködés más osztályokkal a programok zökkenőmentes integrációja érdekében. Biztonsági szabványok és eljárások betartása. Munkavállalók és kezelők képzése, technikai támogatás nyújtása.

Elvárások / Requirements

Az alábbi elvárások merülnek fel partnerünk részéről:

3-5 év tapasztalat PLC programozói területen, villamosmérnöki, automatizálási technológiai, mechatronikai vagy hasonló területen. Autóipari tapasztalat előnyt jelent PLC rendszerek programozásának alapos ismerete, előny a Siemens, Allen-Bradley, Beckhoff platformokkal. Irányítástechnika, folyamat automatizálás és ipari kommunikációs protokollok ismerete. Tapasztalat a PLC programok hibakeresésében. HMI/SCADA/MQTT/OPC-UA interfészek ismerete előnyt jelent. Legalább kommunikációképes angol vagy német nyelvtudás Jó csapatmunka, kommunikációs készségek és problémamegoldó képességek. Hajlandóság folyamatos képzésre a PLC programozás és automatizálási technológia területén.

Amit nyújtunk / Benefits

Amit munkádért cserébe kínálnak:

Releváns tapasztalattal arányos bérezés Modern gyártókörnyezetben dolgozhatsz Részese lehetsz egy vadiúj gyár kezdeti időszakának Csapatoddal együtt tehetitek le az alapköveit a cég jövőbeli PLC programozásának

opc-ua scada MQTT plc siemens

Leave a Reply