Vegyipari rendszerkezelő at MOL Petrolkémia Zrt. #vacancy #remote

A tiszaújvárosi MOL Petrolkémia Zrt. (röviden: MPK) hosszú évtizedek óta a magyarországi vegyipar központja. A komplexum jelentősége a jövőben sem csökken majd, hiszen a MOL itt építi új, a régióban egyedülálló méretű és technológiájú poliol üzemét.

Ha érdeklődsz a vegyipar iránt és hosszú távra tervezel, mi a MOL Petrolkémiánál biztosítjuk a jövődet! Jelentkezz a Kezelő Akadémia programunkba és tanuld meg technológiáink üzemeltetését a legjobb szakemberektől!

Mit érdemes tudni a Kezelő Akadémia programról?

Új munkatársaink 10 hetes betanulási programban vesznek részt, mely során átfogó vegyipari és gépészeti ismereteket szereznek. Az elméleti oktatást követően a gyakorlatban, üzemi környezetben folytatják a tanulást. Szakmai fejlődésükben tapasztalt kollégáink lesznek a mentoraik, akikhez bátran fordulhatnak kérdéseikkel. Kezelőink a képzés során, térítésmentesen megszerezhetik az OKJ-s nyomástartóedény gépész végzettséget is.

VEGYIPARI RENDSZERKEZELŐKÉNTAZ ALÁBBI FELADATOK VÁRNAK RÁD:

A Kezelői Akadémia betanulási programunk sikeres teljesítése, A kezelői feladatok ellátása az üzemekben:

a felügyeletedre bízott technológiai részfolyamat feladatainak elvégzése, a berendezések működésének és az előírt technológiai paramétereknek a biztosítása, vegyipari gépek, berendezések (szivattyúk, hőcserélők, reaktorok, kemencék, csővezetékek, szerelvények) állapotának figyelemmel kísérése, hibák feltárása, kisebb karbantartási feladatok ellátása.

MILYEN MUNKARENDBEN DOLGOZUNK?

Az Akadémia alatt egyműszakos, nappalos a munkarend. A betanulást követően egy tervezhető 12 órás munkarendre számíthatsz: 2 nap nappal, 2 nap éjszakai műszak után 4 pihenőnap következik.

TÉGED KERESÜNK, HA:

Érettségivel rendelkezel Tudsz műszakos munkarendben dolgozni, ami nálunk 2 nap nappali, 2 nap éjszakai műszak után 4 pihenőnappal tervezhetsz. A folyamatos munkarendnek köszönhetően plusz pihenőnapokra és pótszabadságokra is jogosult leszel

ELŐNYT JELENT SZÁMUNKRA:

ha releváns technikusi vagy gépészeti szakágba tartozó végzettséged is van az érettségi mellett

MIÉRT JÓ NÁLUNK DOLGOZNI?

Mi hosszútávra tervezünk veled. Üzemeinkben folyamatos előrelépési lehetőséget kínálunk a rendszerkezelői munkakörtől a műszakvezető pozícióig, vagy azon is túl. Fizikai karrierút programunk keretein belülminden újabb munkaposzt megtanulása fizetésemeléstjelent majd számodra.

Ha nálunk dolgozol, versenyképes béreket és juttatásokat biztosítunk

Havi elérhető bruttó jövedelem550.000 Ft – tól

Alapbér: 380.000,-Ft Műszakpótlék Havi bruttó 66.600 Ft akár készpénz juttatás (Évi bruttó800.000 HUF összegű Cafeteria) Egy havi alapbérnek megfelelő karácsonyi jutalom

Továbbá:

Céges IPhone, korlátlan magánhasználattal.

Korszerű és teljes munkavédelmi ruházat Munkába járási támogatás Lakhatási támogatás Extra teljesítményért évközi jutalom Élet- és balesetbiztosítás

Egészségmegőrzés:

Medicoverszéleskörű járóbeteg ellátás és alapvető éves szűrések Gyümölcsnapok, sportprogramok

Érdekel a pozíció? Többet szeretnél tudni?

Ajánlatunk további részleteiért kattints a karrier oldalunkra és jelentkezz még ma! Legyél te is a magyar gazdaság motorjaként működő MOL Petrolkémia csapatának tagja!

Várjuk jelentkezésedet a„Jelentkezés”gombra kattintvaönéletrajzodcsatolásával!

iphone

Залишити відповідь