IT System Administrator (German speaking) at Trenkwalder Kft #vacancy #remote

Windows Server és a Microsoft 365 infrastruktúrák kezelése és karbantartása (beleértve az Azure-t, az Exchange-t, a SharePoint-ot, a Teams-et, a Defender-t, az Intune-t). Virtualizációs megoldások konfigurálása és adminisztrálása. Hálózati infrastruktúra felügyelése és optimalizálása (routerek, switchek, tűzfalak, VPN-ek). Biztonsági irányelvek bevezetése és a megfelelőség biztosítása. IT-projektek kísérése a tervezéstől a megvalósításig, idő- és költségkeretek betartásával. Rendszerarchitektúra folyamatos karbantartása és fejlesztése. Szoros együttműködés más csapatokkal az IT-rendszerek üzleti folyamatokba történő integrálása és az IT-hez kapcsolódó követelmények támogatása érdekében.

Elvárások / Requirements

Folyékony német nyelvtudás. Legalább 3 év releváns szakmai tapasztalat rendszergazdaként. Csapatorientált, önálló és strukturált munkavégzés magas problémamegoldó képességgel. Kiváló hálózati ismeretek és tapasztalat hálózati komponensekkel, protokollokkal és hálózatbiztonsággal. Átfogó ismeretek az IT biztonsági koncepciókról, eszközökről és megfelelőségi irányelvekről. Jó kommunikációs készség és a képesség, hogy bonyolult technikai koncepciókat érthetően közvetíts.

Amit nyújtunk / Benefits

50% Home Office. Health insurance. Commuting support. Cafeteria.

Microsoft SharePoint Network Switches protocols intune Problem-solving network-security virtualization Azure Technology savvy network router requirements-management Networking Communication exchange-server System Architect Collaboration Microsoft 365 business-process-management Firewalls Windows Server Project management

Залишити відповідь