Kontrolling és IT vezető (Győr) at Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft. #vacancy #remote

Legyünk együtt sikeresek!

Partnerünk nemzetközi tulajdonban lévő vállalat.

Részükre keresünk új vezető kollégát, az alábbi pozícióba:

Pozíció leírása: Partnerünk 2 telephelyen működik Magyarországon és a 2 telephely Kontrolling + IT feladatait fogja majd össze a leendő vezető. A Kontrolling terület 5 fős és a főbb feladatok: Budget, ill. havi és éves eredménykimutatások elkészítése; A vezetők szakmai támogatása, terv/tény elemzések elkésztése (csapattal együttműködve); Adatszolgáltatás biztosítása a szervezeti vezetők részére, ill. az anyacég számára; A vállalat költség-optimalizálási projektjeinek összefogása, monitorozása; Az IT terület pedig 3 fős és elsősorban koordináló feladatok lesznek itt: IT fejlesztési projektek összefogása; Információbiztonsági rendszerek bevezetése és fenntartása; Kapcsolattartás és együttműködés az anyavállalattal és a telephelyek felsővezetőivel; Riportolás a gazdasági igazgató részére. Követelmények: Felsőfokú végzettség (gazdasági informatikus / közgazdász vagy műszaki / IT); Multinacionális vállalatnál szerzett releváns, kontrolling vezetői tapasztalat; Aktív, magabiztos angol vagy német nyelvtudás; IT területen szerzett bármilyen tapasztalat VAGY affinitás IT projektek vezetésére. Munkavégzés helye: Győr Jelentkezés:

Az állásra jelentkezni a e-mail címen keresztül lehet!

Tárgy mezőben:  Kontrolling és IT vezető (Győr)

Önéletrajzát várom a fenti mail címre.

Amennyiben szeretne az aktuális állásainkról értesítést kapni, akkor kérjük, ide kattintva regisztráljon be hozzánk!
Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft. Nyilvántartási szám: 3376-1/2008.
További információ esetén kérjük az alábbi telefonszámokon szíveskedjenek érdeklődni: +36 30/ 943 0259 (Kiss Bernadett) Kérem, ha nem ér el telefonon, írjon e-mailt is!

Amit ügyfelünk kínál: Cafeteria, bónusz, vállalati gépjármű magánhasználatra is. Hosszú távú, stabil munkahely. Sokrétű, változatos feladatok. Együttműködő csapat, humánus cégkultúra. Próbaidő után heti 1 nap home office lehetősége. Rugalmas munkaidő (törzsidővel).

Information technology (IT)

Залишити відповідь