Senior rendszergazda (regionális) / ICT system engineer at Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft. #vacancy #remote

Legyünk együtt sikeresek!

Partnerünk európai tulajdonban lévő gyártó vállalat.

Magyarországon található egy IT csapat, akik EU szinten támogatja a különböző site-ok tevékenységét.

Ebbe a csapatba keresünk tapasztalt kollégát, az alábbi pozícióba:

Pozíció leírása: A leendő kolléga egy nemzetközi gyártó vállalat IT rendszereinek összehangolásában fog tevékenykedni. Sok gyáregységből állnak EU szerte és azon dolgozik a magyarországi csapat is, hogy az összes IT rendszer egymással jól tudjon kommunikálni + megfelelően kiszolgálják a gyártásban dolgozókat; Enterprise szerver, Microsoft 365 felhőkörnyezet van náluk; Szeretnék, ha a kolléga széleskörű ismeretekkel rendelkezne a Windows operációs rendszerek terén + ismerné a virtuális IT rendszereket (VMWare) + a virtális mentési megoldásokat (VEEAM); A külső IT szolgáltatókkal is kapcsolatot fog tartani a kolléga annak érdekében, hogy az informatikai infrastruktúra stabil legyen és hatékonyan, gyorsan működjön; Ezenkívül az ICT rendszermérnök részt vesz az infrastruktúra tervezésében és megvalósításában; Tervezi, konfigurálja és kezeli a DNS-t, a DHCP-t, az AD Domain szolgáltatásokat; Konfigurálja és kezeli a Microsoft 365 környezetet (Microsoft Teams, Sharepoint Online stb.); Az Exchange konfigurálása és kezelése hibrid Microsoft környezetben; Felülvizsgálja a megoldásokat annak biztosítása érdekében, hogy azok megfeleljenek az IT-irányelveknek és a legjobb gyakorlatoknak; Részt vesz informatikai projektekben, beleértve a projekttervek kidolgozását, termékválasztást, kockázatértékelést; Együttműködik az összes globális informatikai részleggel; Szükség szerint részt vesz az adatközponti és/vagy irodai migrációs tevékenységekben. Követelmények: IT végzettség (diploma) és releváns senior tapasztalat; Aktív angol nyelvtudás. Munkavégzés helye: Komárom-Esztergom megye (Esztergom régió)… Tatabányáról is bejárható távolság Jelentkezés:

Az állásra jelentkezni a e-mail címen keresztül lehet!

Tárgy mezőben:  Senior rendszergazda (regionális) / ICT system engineer

Önéletrajzát várom a fenti mail címre.

Amennyiben szeretne az aktuális állásainkról értesítést kapni, akkor kérjük, ide kattintva regisztráljon be hozzánk!
Hire-One Személyzeti Tanácsadó Kft. Nyilvántartási szám: 3376-1/2008.
További információ esetén kérjük az alábbi telefonszámokon szíveskedjenek érdeklődni: +36 30/ 943 0259 (Kiss Bernadett) Kérem, ha nem ér el telefonon, írjon e-mailt is!

Amit ügyfelünk kínál: A tapasztalatot ÉRTÉKELŐ bérezés, juttatások, teljes bejárás-támogatás. Home office lehetősége (betanulás után): heti 3 nap.

DNS DHCP exchange-server active-directory Microsoft SharePoint Veeam Information technology (IT) Microsoft 365 VPN vmware

Залишити відповідь