System administrator-German speaking at Trenkwalder Kft #vacancy #remote

Telepítések, frissítések, fejlesztések, bővítések és migrációk végrehajtása a németországi irodákban és telephelyeken. Megelőző és helyreállító szolgáltatási feladatok önálló végrehajtása ügyfeleink helyszínein. Rendszeres események elemzése távoli hozzáférésen keresztül és közvetlenül a helyszínen. Ügyfél tanácsadása és ügyfél-specifikus tanácsadás nyújtása. Adminisztratív tevékenységek ellátása.

Elvárások / Requirements

B kategóriás jogosítvány. Minimum 1 éves tapasztalat helpdesk vagy rendszergazda területen. Részletes ismeretek a rendszerintegráció és az önálló hálózati rendszerek terén, az ezekhez kapcsolódó komponensekkel. Minimum középfokú végzettség. Folyékony német nyelvtudás.

Amit nyújtunk / Benefits

Versenyképes fizetés a szakmai háttér alapján. Cafetéria-keret. Magán-egészségbiztosítás. Munka összetartó, barátságos közösségben. Modern és nemzetközi környezet. Hibrid munkarend. Rendszeres vállalati események az egészséged és jólléted támogatására: ingyenes egészség hetek tavasszal és ősszel, közösségi tevékenységek, csapatépítő programok, családi események és társadalmi kezdeményezések. Folyamatos képzések a szakmai tudás és készségek fejlesztésére. Változatos karrierlehetőségek egy vezető globális vállalatnál. A funkciók, üzletágak és régiók közötti együttműködés fejleszti a készségeidet és bővíti a kapcsolati hálódat is. E-bicikli bérlési támogatás. Munkatársi ajánlási bónusz. Munkavállalói kedvezmények vásárlásokra és szolgáltatásokra.

System administration

Залишити відповідь